Om topparts.dk

TOPPARTS handler Advarsels-, Udryknings- og Arbejdsbelysning, samt diverse belysningsartikler ind over hele verden. Vi har ingen fordyrende mellemled eller krav til ekstremt høje fortjenester. Vi ønsker at det skal være "en god forretning" for dig som kunde at handle hos os - og vi giver dig en stor del af den fortjeneste som normalt vil komme de etablerede spillere på markedet til gode.

Produktprogrammet indeholder kvalititets LED produkter, som lysbroer, advarselsblink, tagblink, skildpadder, refleks tape, sirene, højtaler, lysbomme, indbygnings Flash, led blink og arbejdslys.

Vi markedsfører og servicerer kunder på både markedet for advarselsbelysning og udrykningsbelysning.
Vores kerne kompetence er høj kvalitet - til lavest mulige pris! Produkterne omfatter udelukkende LED produkter grundet de åbenlyse fordele ved LED fremfor f.eks. halogen - lavere strømforbrug, længere levetid, mindre larm og støj og bedre driftsomkostninger.

Filosofien bag TOPPARTS er at servicere vores kunder med produkter af en høj, ensartet kvalitet - uanset behov.

Vi driver vores virksomhed efter enkle og logiske retningslinjer; at man overholder løfter, overholder leveringstider, overholder aftaler og er ærlig.

Det mener vi tjener vores kunder bedst i det lange løb - så prøv os - uanset dit behov.

HVORDAN?

Mange spørger hvordan vi kan tilbyde så lave priser? Svaret er ganske simpelt: For det første importerer TOPPARTS selv direkte fra leverandørerne på verdensmarkedet, og kan dermed undgå alle fordyrende mellemled. Og vi giver dig en god del af det vi sparer.

For det andet, har vi ikke en sværm af sælgere, kontordamer, dyr firmadomicil eller - adresse, chauffører og andre der også skal have en "bid af kagen". Vores primære distributionskanal er vores webshop.

Resultatet er fantastiske priser - det mener vi tjener dig bedst.

Firmanavn: topparts.dk - en del af Allroad Adventures ApS
Adresse: Dominovej 28
Postnr./by: DK-7500 Holstebro
Telefon: +45 71 99 42 09
E-mail: info@topparts.dk

CVR-nr.: 25 30 46 91